HVORFOR BYGGER VI SELV?

Hvorfor går 2 personer, der aldrig har boet i hus, igang med at bygge deres eget hus? Alle siger jo, at man skal bo i mindst 3 huse før man finder ud af hvad det rigtige er for en.

For os var det et spørgsmål om hvad vi vil bruge vores tid på. Vi startede med at kigge på små nedlagte landbrug rundt omkring Aabenraa. Vi fandt da også et helt perfekt sted, hvor bygningerne var sat pænt i stand, afstanden til Aabenraa overkommelig og der var ovenikøbet lidt skov med til ejendommen. Prisen var mere end rimelig - nok fordi at den nye motorvej mellem Kliplev og Sønderborg kommer til at ligge 200 meter fra stuehuset! Efter den oplevelse fik vi sat ord på vores prioriteter.

Da 'brugte' huse i Aabenraa/Rødekro samtidig er forholdvis dyre - mange skal sættes i stand enten udvendigt eller indvendigt, og dem, der ikke skal, er ret dyre, kom vi frem til, at vi lige så godt kunne bygge vores første hus selv.

Med et nyt hus kan vi få et hus som vi vil have det og vi behøver ikke at skulle tænke på vedligeholdelse i mange år fremover. Samtidig synes vi ikke, at merprisen i forhold til at købe et 'brugt' hus og sætte det istand er skræmmende.